Forside    |    Event    |    Holdtilmelding   |   holdoversigt   |   Bestyrelsen   |    Instruktører   |    Kalender   |    Lukkedage   |   Om os   |   Kontakt

Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
           Glemt password?

På vores hjemmeside kan du tilmelde dig et af vores mange hold og betale kontingentet online.

Tilmelding
Du SKAL være tilmeldt holdet inden du møder op til træning. Er du ikke dette koster det 100 kr. i administrationsgebyr udover kontingentet.
Log ind på din profil, klik på "holdtilmelding" og derefter det hold du ønsker at tilmelde dig.

Venteliste
En del af vores hold er meget populære og bliver hurtigt fyldt op. Til hvert hold opretter vi ventelister, hvor der max. kan stå 5 på. Det koster 50 kr. at stå på venteliste. De 50 kr. refunderes ikke uanset om man får tilbudt en plads på holdet eller ej.

Bemærk at fra man modtager et tilbud om en ledig plads, må der max. gå 24 timer, inden man accepterer pladsen, ellers lukkes tilbuddet og den næste på listen modtager tilbuddet om pladsen.

Fortrydelse
Kontingenter refunderes ikke. Er du derfor i tvivl om et bestemt hold er noget for dig, kontakt da foreningen.

Kontingent
Kontingentet skal dække de omkostninger der er ved at drive foreningen. Vi er ikke nogen forretning som skal give overskud. Al administration og bestyrelsesarbejde i gymnastikforeningen er baseret på frivilligt arbejde.