Beskrivelse

Du har sikkert set eller hørt om parkour, enten på nettet, i byen eller på tv og film.
Parkour er begyndt at poppe frem mange steder, og er idag at finde i mange gymnastik foreninger.
Parkour handler om bevægelse og krops kontrol. Det gælder om at bevæge sig gennem omgivelserne på den mest naturlige måde og i et flow. At komme fra A til B hurtigst muligt, kun ved hjælp af kroppen.

I Parkour er det kun en selv, som sætter begræsningerne, hvilket betyder at alle kan være med. Drenge og piger, store som små.
Hos Slangerup Gymnastik forening, forgår parkour træningen for det meste inden døre. Her benytter vi os af enkelte gymnastik redskaber samt vores specielt indkøbte parkour redskaber. Vores træning har til formål at lære vores udøver, basis elementerne i Parkour, samt at styrke deres krop og motorik.

Sæson 18/19

Vi er glade for at vi igen i år kan tilbyde parkour.

Vi har i år 7 Parkour hold på programmet. Som noget nyt i år, har vi valgt at oprette et parkour voksen hold. Dette hold er åben for alle over 17 år.

Nikolaj er tilbage som, og vil være at finde på nogle af de små parkour hold.

Børn 0-5           35 kr / time

Børn 6-12         40 kr / time

Junior 13-17     45 kr / time

Senior 18+        35 kr / time
Instruktør

Camilo

Merete

Nikolaj

Parkour Hold

Parkour Kid's 4-5 år
Mandag 17:30 - 18:30
SIK - HAL 3
På dette hold, vil vi skabe bekendtskab med parkour. Vi vil spring, kravle og lege på de store parkour redskaber, vi vil styrke jeres børn’s motorik og selvtillid. vi vil udfordre dem, og vise dem at de kan mere end de tror.
Det er muligt for forældre at være til stede og hjælpe med at få de små op og ned på redskaberne.

Parkour 6-7 år
Mandag 16:30 - 17:30

Parkour 8-9 år
Tirsdag 18:00 - 19:00
SIK - HAL 3
Der vil være fokus på den motoriske udvikling og vi har som mål, at der skal trænes styrke, balance, faldtekniker og at jeres børn skal opdage, at de kan meget mere end man egentlig tror.

Parkour 10 år
Torsdag 17:00 - 18:00